Praat met de Steekproefcalculator

| 25/03/2021 | 0 Comments

Bij Steekproefcalculator.com zijn we altijd benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen. Om die reden hebben we een Google Action ontwikkeld van de Steekproefcalculator. Deze Google Action kun je gebruiken op een Google Assistent device, of op een mobiele telefoon met de Assistent App van Google. Natuurlijk kun je ook gewoon de steekproefcalculator op deze website gebruiken om de steekproefomvang te berekenen.

Praat met de Steekproefcalculator

Je kunt de Google Action aanroepen door tegen de Google Assistent te zeggen: “He Google, praat met de Steekproefcalculator”. Vervolgens kun je de aanbevolen steekproefomvang berekenen van zowel een gelimiteerde als een ongelimiteerde populatie. Tijdens het gesprek kies je een betrouwbaarheidsniveau van 99%, 95% of 90%. Vervolgens deel je de populatie waar je onderzoek naar doet. Daarna wordt de aanbevolen steekproefomvang voor je berekend. Een steekproefcalculator leent zich naar ons idee goed voor conversatie. Veel plezier en succes met het gebruik van deze Google Action.

Lees hier meer over de Google Action de Steekproefcalculator in het acties overzicht van Google. Of probeer de Google Action Praat met de Steekproefcalculator zelf.

5/5 - (1 stemmen)

Categorie: Onderzoek